Home » Over ons

Melissa Visser

Het gezicht achter beautysalon Bela Beleza

Met een glimlach begroet Melissa haar gasten. 'Smile, it makes you beautiful'. Het beste uit jezelf halen en er stralend uitzien, dat staat voorop in alle behandelingen bij Bela Beleza. Deze enthousiaste, professionele schoonheidsspecialiste volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. Ze wil u laten stralen en kiest in alles wat ze doet voor de kwaliteit van gerenommeerde merken en instituten. In haar salon werkt ze met de mooiste cosmetica, de beste wax en huidverbeterende producten.

 

Ontdek echte schoonheid
Elke mens heeft een unieke schoonheid! Soms lijdt deze onder de drukte van het bestaan of simpel het verstrijken van de jaren of soms zijn het onverwachte huidproblemen die je schoonheid aantasten. Door onze liefde voor het vak, aandacht voor jouw welzijn en natuurlijke resultaten laten wij jou je eigen schoonheid hervinden. Unieke schoonheidsbehandelingen met gecertificeerde producten, afgestemd op jouw behoeften en jouw huid brengen je uiterlijke schoonheid weer in balans en leveren een krachtige bijdrage aan de gezondheid en uitstraling van je huid, zodat je de schoonheid ontvangt, die je verlangt. In een sfeervolle en ontspannen ambiance kom jij volledig tot rust en krijgt ook jouw innerlijke schoonheid een boost.

Huidverbetering
De gezichtsbehandelingen van Beautysalon Bela Beleza zijn gericht op natuurlijke huidverbetering en ontspanning. door te werken met professionele producten wordt je huid schoner, zachter en gladder. Je ontdekt ook wat jouw huid uniek maakt en hoe je deze het beste kunt reinigen en verzorgen om elke dag te kunnen stralen.

Tijdloze ontspanning
Bij Beautysalon Bela Beleza gaan huidverzorging en ontspanning hand in hand. In elke schoonheidsbehandeling staat een tijdloos moment voor jezelf ervaren centraal.

Persoonlijke aandacht
Jouw schoonheid en welzijn staat centraal. In de schoonheidsbehandelingen, maar ook in de speciale behandelingen zoals massage en ontharen. Elke behandeling en elk product worden nauw afgestemd op jouw huid. Elke wens is bespreekbaar en samen kijken we hoe jij jezelf mooi kunt maken voelen en hoe je jouw huid in optimale conditie houdt.