Gezichtsbehandelingen

Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedingsgewoonten en zonlicht sporen achterlaat op de huid. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe, het is een noodzaak. Het prettige is dat de effecten hiervan veel verder reiken dan een mooie buitenkant. Je voelt je gewoon beter en dat straal je uit.
Een regelmatige schoonheidsbehandeling brengt niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijk weer in topvorm.              

Wij adviseren eenmaal in de 4 a 6 weken. Even tijd voor jezelf en je lichaam.    

                           Reinigende gezichtsbehandeling

heeft als doel het reinigen van de gezichtshuid en is uitermate geschikt voor de onzuivere/acnehuid. Voor de reinigende gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van producten van Natury`s die specifiek zijn ingesteld op de verschillende huidtypes. De behandeling start met het openen van de poriën door middel van een reiniging en een peeling. Vervolgens wordt de huid verweekt met een stoomapparaat of warme doeken en zal de peeling worden uitgewerkt. Daarna worden de onzuiverheden verwijderd. Aansluitend volgt een masker om de gezichtshuid te geven wat het nodig zal hebben. Eventueel gevolgd door een ontspannende gezichts- en nekmassage waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Tot slot wordt een verzorgende dagcrème aangebracht.

 

Uitgebreide gezichtsbehandelingen

zijn specifiek en er worden behandeld met de producten van het merk Natury`s of HL Always Active. De producten worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid, gericht op eventuele speciale problemen zoals acne, dehydratatie, beschadiging door invloeden van buitenaf, gevoelig , zonbeschadiging en vroegtijdige verouderingen. Deze behandeling word afgesloten met een ontspannende gezichts- en nekmassage waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.

 

Ontdek echte schoonheid

Elke mens heeft een unieke schoonheid! Soms lijdt deze onder de drukte van het bestaan of simpel het verstrijken van de jaren of soms zijn het onverwachte huidproblemen die je schoonheid aantasten. Door onze liefde voor het vak, aandacht voor jouw welzijn en natuurlijke resultaten laten wij jou je eigen schoonheid hervinden. Unieke schoonheidsbehandelingen met gecertificeerde producten, afgestemd op jouw behoeften en jouw huid brengen je uiterlijke schoonheid weer in balans en leveren een krachtige bijdrage aan de gezondheid en uitstraling van je huid, zodat je de schoonheid ontvangt, die je verlangt. In een sfeervolle en ontspannen ambiance kom jij volledig tot rust en krijgt ook jouw innerlijke schoonheid een boost.

 

Huidverbetering

De gezichtsbehandelingen van Beautysalon Bela Beleza zijn gericht op natuurlijke huidverbetering en ontspanning. Door te werken met professionele producten wordt je huid schoner, zachter en gladder. Je ontdekt ook wat jouw huid uniek maakt en hoe je deze het beste kunt reinigen en verzorgen om elke dag te kunnen stralen.

Tijdloze ontspanning
bij Beautysalon Bela Beleza gaan huidverzorging en ontspanning hand in hand. In elke schoonheidsbehandeling staat een tijdloos moment voor jezelf ervaren centraal.

 

Persoonlijke aandacht

Jouw schoonheid en welzijn staat centraal. In de schoonheidsbehandelingen, maar ook in de speciale behandelingen zoals massage en ontharen. Elke behandeling en elk product worden nauw afgestemd op jouw huid. Elke wens is bespreekbaar en samen kijken we hoe jij jezelf mooi kunt maken voelen en hoe je jouw huid in optimale conditie houdt.