Home » Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

 

Gezichtsbehandelingen

Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedingsgewoonten en zonlicht sporen achterlaat op de huid. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe, het is een noodzaak. Het prettige is dat de effecten hiervan veel verder reiken dan een mooie buitenkant. Je voelt je gewoon beter en dat straal je uit.
Een regelmatige schoonheidsbehandeling brengt niet alleen je uiterlijk, maar ook je innerlijk weer in topvorm.                 Wij adviseren eenmaal in de 4 a 6 weken. Even tijd voor jezelf en je lichaam.                                                     

Reinigende gezichtsbehandeling

heeft als doel het reinigen van de gezichtshuid en is uitermate geschikt voor de onzuivere/acnehuid. Voor de reinigende gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van producten van Natury`s die specifiek zijn ingesteld op de verschillende huidtypes. De behandeling start met het openen van de poriën door middel van een reiniging en een peeling. Vervolgens wordt de huid verweekt met een stoomapparaat of warme doeken en zal de peeling worden uitgewerkt met een borstelapparaat. Daarna worden de onzuiverheden verwijderd. Aansluitend volgt een  masker om de gezichtshuid te geven wat het nodig zal hebben. Eventueel gevolgd door een ontspannende gezichts- en nekmassage waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Tot slot wordt een verzorgende dagcrème aangebracht.

Uitgebreide gezichtsbehandelingen

zijn specifiek en er worden behandeld met de producten van het merk Natury`s of HL Always Active. De producten worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid, gericht op eventuele speciale problemen zoals acne, dehydratatie, beschadiging door invloeden van buitenaf, gevoelig , zonbeschadiging en vroegtijdige verouderingen. Deze behandeling word afgesloten met een ontspannende gezichts- en nekmassage waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.