Home » Botox & Fillers

Beautysalon Bela Beleza is in samenwerking met

Drs K. Woltman voor het mooiste resultaat!

Wie is Drs Kristel Woltman?

Dokter Kristel Woltman heeft haar opleiding geneeskunde en haar opleiding tot chirurg gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Haar jaren lange ervaring in de cosmetische geneeskunde en in de chirurgie zorgt voor een perfectionistische en zeer gedreven arts. Alle cosmetische en chirurgische behandelingen staan in het teken van natuurlijke schoonheidsverbeteringen. Daar hoort ook vaak nog een huidverzorgingsadvies bij. “Ik vind het belangrijk om een compleet advies te geven zodat uiteindelijk het meest natuurlijke resultaat kan worden bereikt. Dat advies zal zo zijn dat het precies bij U past” Ze heeft zich gespecialiseerd in fillers, botox en ooglidcorrecties.

 

Facelift zonder operatie met Fillers & Botox

Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gezicht. Deze behandeling is vaak de beste oplossing voor de ingevallen wangen, hamsterwangen en wallen onder de ogen. Het resultaat is een natuurlijke lift van het gezicht (facelift) zonder snijden en zonder littekens. Een veilige behandeling, mits uitgevoerd met gebruik van veilige, biologisch afbreekbare producten en door een opgeleide en ervaren cosmetische arts, Overactieve spieren in het gezicht komen tot rust door de injecties met Botox. Hierdoor worden rimpels zoals kraaienpootjes en fronsrimpels direct minder zichtbaar, Botox kan ook de stand van de neus verbeteren, of rust geven voor de huid op de kin.

Advies op maat 

Tijdens een consult bespreekt Drs Woltman met u wat u wensen zijn of wat u als storend ervaart. Ook kijkt de Cosmetisch arts naar de contouren en verhoudingen van u gezicht en naar de conditie van de huid. Alleen op die manier krijgt u een advies die bij u past en kunt u een weloverwogen besluit nemen of je de behandeling wenst en welke behandeling het beste bij je past. wilt u meer weten of een advies op maat ?

 

 Botox & Fillers,